Condicions legals

Condicions d’ús del portal

Mitjançant aquesta pàgina web es facilita l’accés al portal web de La Cuina de Laietana. El fet de connectar-se a aquesta pàgina web implica l’acceptació del present Avís Legal.

 

Identificació de l’empresa

En compliment de l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, La Cuina de Laietana informa:

 

Titular del web: lacuinadelaietana.es .

GUSTOS BARCELONA 2012, S.L.

NIF B-65828634
Domicili: C/ Valencia 229, 1-1, 08007 Barcelona
Atenció al Client

Telèfon: 937 97 82 44
E-mail: info@lacuinadelaietana.es

 

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts del Portal, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codis font són propietat intel·lectual de la nostra companyia i de tercers , sense que puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del Portal.

Aquests drets estan registrats en el Registre de la Propietat Intel·lectual.

Tots els drets reservats.

 

Altres

La Cuina de Laietana  no es fa responsable dels llocs web de tercers als quals s’accedeix mitjançant vincles als que porten o dels que procedeixen les pàgines web. 

Respecte els links o hiperenllaços declinem tota responsabilitat per aquells que remetin a la nostra pàgina web i en el cas d’aquells que apareguin a la nostra pàgina la connexió ho faran a títol informatiu i han de tenir la nostra autorització.