Entorn

La Cuina de Laietana està situada en ple centre de Barcelona, com el seu nom indica, a la mítica Via Laietana. Està molt a prop de les estacions de metro d’Urquinaona (línia 1), Plaça Catalunya (línia 1 i 3) o Jaume I (Línia 4).

En ple barri gòtic, la Via Laietana ofereix múltiples llocs d’interès: La Catedral, el Palau de la Música, la Basílica de Santa Maria del Pi, carrer del Bisbe o la Plaça Sant Jaume. A més de perdre’s per l’encant dels seus carrers, la zona també compta amb establiments comercials com El Corte Inglés (a Plaça Catalunya), Media Markt o Leroy Merlin (tots dos al c / Fontanella).

Aprofiti l’entorn que li ofereix La Cuina de Laietana.

 

 

 

Plaça de Catalunya: Un dels centres neuràlgics de la ciutat. És el punt d’unió entre el centre històric i l’Eixample.

Plaça Urquinaona: És una plaça situada al barri de la Dreta de l’Eixample, a la frontera amb el barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera del districte de Ciutat Vella. A la plaça arriben les línies L1 i L4 de metro.

Catedral de Barcelona: Catedral gòtica que es va començar a construir al segle XIII sobre l’antiga catedral romànica. Dedicada a Santa Eulàlia, la patrona de la ciutat.

Palau de la Música: Va ser construït entre 1905 i 1908 per l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner com a seu de l’Orfeó Català. És una perla arquitectònica del modernisme.

Basílica de Santa Maria del Pi: És una parròquia d’estil gòtic declarada Bé d’Interès Cultural el 1931. El nom de Santa Maria del Pi ve, segons les llegendes populars, d’haver-se trobat la imatge de la Verge en el tronc d’un pi.

Plaça Sant Jaume: És una de les places més antigues i representatives de Barcelona. A un costat de la plaça es troba la Generalitat de Catalunya i just davant l’Ajuntament de la ciutat.

El Corte Inglés: Grans magatzems per excel·lència del país en els que podràs trobar tot el que puguis imaginar.

Media Markt: Grans magatzems dedicats a la venda d’electrodomèstics, informàtica i electrònica de consum.

Leroy Merlin: Multinacional francesa especialitzada en bricolatge i en la venda d’equipament de casa i jardí.