Selecció d'arrossos
Preu per persona
Paella del senyoret (tot pelat)
amb gambes, calamars i musclos
21,70€
Tradicional paella de marisc
amb gambes, musclos, cloïsses i calamar
21,50€
Arròs "La Cuina de Laietana"
amb carxofes, cloïsses, gambes pelades i ceps
22,60€
Arròs negre
amb musclos, gambes pelades, calamars, carxofes i tinta de calamar
20,50€
Fideuà de marisc
amb gambes, calamars, musclos, carxofes, pebrot vermell i pèsols
19,80€
Paella mar i muntanya
amb gambes, musclos, pollastre i costella de porc
20€
Arròs amb verdures variades
i flor de cor de carxofa
20,65€
Paella amb pollastre i verdures
20,50€
Picar i compartir
Olives variades adobades
4,90€
Pa de coca torrat amb tomàquet, oli d’oliva i sal
4,75€
Formatge manxec curat reserva amb codony i melmelada de tomàquet (ració)
12,50€
Anxoves del cantàbric “triple 0” (6u)
15€
Pernil 100% ibèric i tallat a mà (ració)
22,50€
Assortiment d’embotits de gla; pernil, xoriço, llom i llonganissa (ració)
21€
Ous ecològics estrellats amb pernil ibèric (ració)
16€
Patates braves tradicionals (tapa)
6,50€
Patates fregides naturals amb dues salses (tapa)
6€
Patates grill adobades i picantones (tapa)
6,50€
Calamars a la romana amb salsa romesco (ració)
15,50€
Pop a la gallega (ració)
21,50€
Esqueixada de bacallà (ració)
18€
Xampinyons a l’allet (tapa)
7€
Pebrots del Padró (tapa)
8€
Llagostins a la planxa (8u)
13,50€
Gambes a l’allet, estil mariner amb un toc de picant (tapa)
12,50€
Bunyols de bacallà (tapa)
9,50€
Aletes de pollastre adobades amb herbes aromàtiques (tapa)
7€
Fingers de pollastre amb salsa Sweet Chilli (ració)
15€
Xistorra basca al vi blanc (tapa)
10€
Croquetó de bacallà o de pernil ibèric (unitat)
2,75€
Assortit de croquetes (3 bacallà + 3 pernil)
10€
Saltejat de bolets amb col Pak Choi verdures de temporada i soja (ració)
14,50€
Truita individual de patates i ceba (tapa)
6,50€
Amanides
De l’horta amb tomàquet, ceba, olives, cogombre i pastanaga
10,50€
De formatge de cabra tebi, fruits secs, codony i vinagreta de mel
13,20€
De figues, tomàquet cherry confitat, formatge parmesà, pinyons i espinacs baby
14,50€
Tèbia de gambes amb all, enciams variats, tomàquet, fruits secs i seitons
12,50€
De canonges amb pernil ibèric, formatge manxec i poma
12,50€
D’alvocat, salmó, mango i vinagreta de tamarind
15,90€
Pasta Italiana
Macarrons o espaguetis amb salsa bolonyesa
10,50€
Tallarines a la marinera
12,50€
Espaguetis a la carbonara
11,50€
Tallarines al funghi amb ceps i xampinyons
11,50€
Peix
Salmó a la planxa amb verduretes variades saltejades
18,50€
Turbot a la donostiarra
23,50€
Bacallà al forn amb samfaina
19,50€
Rap a la planxa amb all fregit i verduretes saltejades
24,50€
Llom de tonyina salvatge Bluefin a la planxa amb espàrrecs de marge, bolets variats i salsa teriyaki
27,50€
Carn
Milanesa del Chef Jheremy amb tòfona, ceba confitada, ou ferrat ecològic i patates
22,50€
Filet de vedella amb bolets de temporada
26,50€
Entrecot de vedella basca
23,50€
Chuleton de vaca vella 1 kg
67€
Pallarda de pollastre de corral amb salsa de pistatxo, patates i verduretes tendres
21,50€
Postres
Crema catalana La Cuina de Laietana
Flam de nata
Torrija caramel·litzada amb gelat de vainilla
Tiramisú del xef
Macedònia de fruita natural i suc de taronja
Gelat de bola (diversos sabors)
Pastís de formatge resc amb coulis de gerds