El millor postre per a una dieta saludable

verduras de temporada
Ingredients de temporada
12 gener, 2018
El origen de las tapas
L’origen de les tapes
8 març, 2018
Show all
fruta

Avui dia hi ha una gran varietat de postres per escollir. Però hi ha una àmplia majoria que destaca els beneficis de triar fruita per finalitzar un àpat.

Per a persones que volen cuidar-se i menjar més sa, triar fruita és una bona opció. Sempre que no mengem primer un postre calòric (pastís, gelat …) i després una peça de fruita, ja que així només aconseguirem l’efecte contrari.

Menjar fruita és una forma deliciosa de protegir el nostre cos contra les malalties. Per exemple, si prenem taronja, aquesta ens aportarà un alt contingut de vitamina C. O bé si mengem unes maduixes, aportaran un alt contingut de vitamina A a la nostra dieta.

La fruita té un alt contingut en fibra i això fa que sigui la perfecta solució per a aquelles persones amb problemes de restrenyiment. La fibra també ajuda a sentir-se saciat, per la qual cosa ens serà més fàcil evitar els “pica-pica”.

Per a un alè fresc aquest aliment és el millor aliat. El meló i la síndria amb el seu alt contingut en vitamina A i aigua, ajuda a mantenir els gèrmens a ratlla. La poma, fa que es desenvolupin unes genives fortes i unes dents més nets, gràcies al fet que al mossegar-la s’arrossega la placa bacteriana que s’acumula entre les dents.

El risc de patir malalties com el colesterol, entre d’altres, es redueix en el cas que s’ingereixi fruita diàriament.

La salut mental és igual d’important que la salut física. Gràcies a un informe publicat per la revista BMJ Open d’Anglaterra, consumir 5 fruites i verdures al dia aporta una bona salut mental. A més, millora l’estat d’ànim i ajuda a tenir millor relacions amb els altres i a sentir-se més feliç.

En general, hi ha una gran preocupació per l’aparença física,  semblar més jove del que realment s’és. Si consumim fruita després de dinar, aconseguirem una pell més hidratada i llisa, gràcies al seu alt contingut en aigua.

Tot i que sovint haurem escoltat que menjar fruita després de dinar engreixa i que és millor menjar-la abans, la veritat és que els experts no es posen d’acord, per la qual cosa et pots permetre triar el moment. L’important és que l’afegeixis a la teva dieta.

A La Cuina de Laietana volem el millor per a tu, per això t’oferim dos postres diferents en els que la fruita és la gran protagonista: una macedònia de fruites que entra pels ulls o un suc de taronja natural per als que necessitin un extra de vitamines. Tot perquè et cuidis i et mimis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *