Suggeriment del xef: Vedella de Nebraska

És saludable un bon sofregit?
7 agost, 2019
La paella, entre els 100 millors plats del món
17 octubre, 2019
Show all

Setembre és mes de barbacoes. La calor intensa dels mesos de juliol i agost ja baixa i durant aquest mes ja podem sortir al carrer durant el dia sense por a morir abrasats. Per això, és una bona època per reunir-se amb els amics al voltant d’una graella i gaudir d’un bon àpat. I si vols donar un toc de distinció a la teva barbacoa i posar alguna cosa més que el típic xoriço, xai o botifarra, prova amb la vedella Angus de Nebraska. Tot un encert!

La carn Black Angus de Nebraska està considerada una de les millors carns del món, juntament amb altres carns com la Waygu japonesa o la Kobe. La seva carn es caracteritza per tenir greix infiltrat o intramuscular en lloc de tenir-lo a l’exterior com la vedella que estem acostumats a veure. Això fa que aquest tipus de vedella sigui més sucosa, amb una textura suau, tendra i amb un intens sabor. Però és que a més … és una carn baixa en colesterol!

L’aspecte vetat d’aquesta carn és la clau del seu sabor i encara que hem parlat de fer-la a la barbacoa per sorprendre els teus amics, també queda espectacular a la planxa amb un toc de sal Maldon. Concretament a La Cuina de Laietana, la trobaràs a la nostra carta com un dels suggeriments del xef. La servim filetejada i crua, amb una planxa de pedra calenta perquè cada comensal se la faci al seu gust.

És un plat ideal per compartir, ja que, en servir-la sense fer, cadascú pot trobar el seu punt ideal: poc feta, punt menys, al punt, punt més o molt feta. Sigui com sigui, setembre també és un mes per donar-se un capritx, que les vacances s’han acabat però les ganes de gaudir d’un bon àpat, segur que no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *