“Al cor del centre de Barcelona es troba La Cuina de Laietana, un restaurant amb encant i personalitat pròpia, l’oferta gastronòmica del qual uneix en una mateixa carta el més selecte del mediterrani”. Amb aquestes paraules descriu La Cuina de Laietana Eloy Valero – CEO i director del blog sobre luxe i lifestyle Monsieur Privé – al seu blog després d’una visita al nostre restaurant.
Ganivet i forquilla en mà, Valero va destacar que el comensal ja pot percebre en cada plat l’intens gust de mediterrani que es troba present en cada un dels plats. Ell es va deixar assessorar pel nostre personal i va optar per un menú degustació que incloïa una ració de Pernil Especial Segòvia i pa torrat amb tomàquet, una ració d’anxoves del cantàbric i una cassoleta de xistorra basca amb torradetes.
Seguidament el gust de mar va inundar el seu paladar amb una safata de marisc a la planxa, pop a la gallega i calamars a la romana. Tot per arribar a la joia de la corona: una paella de marisc tot pelat i un entrecot de Nebraska fet a la pedra. “Un complet menú degustació amb el qual poder construir una imatge global del tipus de cuina que ofereix”, afegeix a la seva crítica.
Com a resum, Valero assenyala que “sense cap dubte és una experiència altament recomanable a tots aquells a qui els agradi gaudir del bon menjar sense artificis ni pretensions”.
Si voleu llegir el post sencer, us deixem el link al seu blog.